affischer

Affischer med texter motiverar bäst

Affischer med texter motiverar bäst

Ärligt talat. Vem vill egentligen bo i en kal bostad utan det minsta tecken på vem det egentligen är som bor där? Utan några personliga egenskaper finns det ingenting som skiljer en bostad från vilket rum som helst i vilken IKEA-katalog som helst. Tråkigt värre. När man stiger in över tröskeln hos någon vill man direkt kunna tänka “ja, det syns verkligen att Kalle bor här!”, eller “det här rummet motsvarar verkligen på pricken vem Fatima är!”. 

Hur gör man egentligen det bäst om inte med affischer? Pryd dina väggar med sådant du tycker om. Filmaffischer från dina favoritrullar. Det gör ingenting om din ena vägg täcks av affischer med Tarzan, Lejonkungen, Pocahontas eller några andra Disney-filmer. Det gör ingenting att du är en 30-årig vuxen person. Inte om det är dina favoritfilmer och du med affischer vill inreda på ett sätt som motsvarar det du faktiskt tycker om och vem du är. 

 

 

Får ditt rum att bli personligt

Ibland behöver det inte ens vara bilder på affischerna. Man brukar säga att bilder säger mer än tusen ord, men ibland säger faktiskt ord saker och ting bäst. Att då hänga upp affischer med texter är ingen dålig idé. Inte alls. Många av de bästa affischerna är affischer med text. Sådan som innehåller klämkäcka och berömda citat, till exempel. Kanske från din favoritlåt.  

Att vakna upp och se en vägg med en inramad text från “Känn ingen sorg för mig Göteborg” kan vara det som får dig att stiga upp på morgonen och orka dig igenom en ny dag. Ibland har text en annan förmåga än bilder att motivera människor. Affischer är då ett utmärkt sätt att sprida den motivationen på. Du påminns varje dag om någonting du vill påminnas om. Som ger dig energi. Och som viktigast av allt, matchar med din personlighet.