blombud kungsholmen

Blombud i Kungsholmen för den du bryr dig om

Blombud i Kungsholmen för den du bryr dig om

editorial

Går du i tankar och känner dig skyldig för att du inte hört av dig till mamma på ett tag? Tiden går och du har liksom startat ditt eget liv och har mycket att göra med det och tiden springer iväg. Det känns inte bra det där. Detta är en kvinna som bar dig i 40 veckor och sedan tog hon hand om dig, såg till att du fick mat i magen, ordnade med att du utbildade dig och vara alltid där när saker och ting gick tufft.

Du vill göra någon form av gest som skulle överraska henne. Du känner att ett samtal liksom inte räcker. Du är inne i ett sentimentalt tillstånd och du vet att mamma inte kommer att finnas alltid och du vill att hon ska veta att du uppskattar allt hon offrade för dig innan det är för sent. Vad skulle kunna vara något du kunde göra för att visa för mamma att du inte har glömt bort henne?

Givetvis ska du skicka blommor, men vilka är egentligen mammas favoritblommor? Hon pratade alltid om syréner, minns du. Du tar kontakt med blombud i Kungsholmen och redan samma dag levereras blommorna till mamma. Ni pratas vid senare på telefon och bestämmer er för att ses.

 

 image

 

Visa att du bryr dig

Med blombud i Kungsholmen så visar du att du bryr dig. Du har säkert tänkt på att göra en gest för någon. Vare sig du bara vill uppvakta dina föräldrar eller överraska din respektive så kan blommor vara ett enkelt sätt att visa att du bryr dig.

Det kan kännas obetydligt men det är ofta tanken bakom som gör skillnaden och du gör din omtanke påtaglig när du skickar blommor. Ett pålitligt blombud i Kungsholmen hittar du här https://lindhagensblommor.se/skicka-blommor.

Så visa den du älskar att du bryr dig.