gitarrdelar

Danguitar.se hjälper dig att sprida kreativitet i svåra tider

Danguitar.se hjälper dig att sprida kreativitet i svåra tider

Sena nätter med gitarren i famn och hörlurarna på… det är då kreativiteten strömmar som starkast. I mörkret så trivs idéerna och flockas kring hjärnan så som malfjärilar som dras till ljuset.

Det är lite som att få tillgång till någon sorts kreativt bränsle – bara genom att vara vaken sent.

Kreativitet i svåra tider

Känner du igen dig?

För även om man kanske inte fysiskt piggast om natten så händer det något för många av oss då. Kanske är det just tröttheten som gör att vi sänker garden och plötsligt känner oss inspirerade. Att sitta och plinka på gitarren i mörkret skapar många gånger idéer som sedan kan raffineras till riktigt bra låtar.

En liknande känsla kan man få av att gå upp tidigt och börja spela på guran. Att vara med när solen stiger har sin egen unika energi. Dessutom kan man njuta lite extra av känslan av att ha varit aktiv när de flesta andra sover. Kanske har du hunnit med ett par timmas skapande redan innan de flesta andra ens har käkat frukost.

Ofta är det också svårigheter som får kreativiteten att flöda. När vi lever i de tider som vi gör så är det säkert många av oss som har fått en ökad möjlighet till att komponera nytt. För det gäller att se möjligheterna i allt som händer oss.
Det är nu som du ska lägga in en extra växel i skapandet. Se också till att hålla ditt instrument i toppform genom att beställa gitarrdelar på www.danguitar.se

Tänk att komma ut på andra sidan av denna pandemi stärkt och med en hel trave med nya låtar. Det är trots allt den bästa protesten mot allt det som vi ser hända omkring oss i livet och världen just nu.

Kreativitet är det största tillgång som vi har som människor. Använda den till att sprida kreativ energi!