Sparkcykel barn

Föd ett intresse med en sparkcykel på 3 hjul

Föd ett intresse med en sparkcykel på 3 hjul

Få barn minns antagligen sin allra första leksak. Förutsatt att det inte är en leksak de bar med sig upp i en ålder där man tenderar att komma ihåg lite mer. Men oftast är det någon nalle eller någonting kul som skramlar som man växer ifrån ganska snabbt. En leksak som dock förtjusar många barn, och under en lite längre period dessutom, är en sparkcykel. Dessutom är det en väldigt bra leksak som håller barnet i rörelse utomhus istället för att sitta vid datorn.

Som liten parvel kunde man ibland titta med avundsjuka blickar på de äldre barnen. Speciellt när de for förbi på sina cyklar. Det där längtade man efter. Att då åtminstone kunna få ha en sparkcykel betydde säkert otroligt mycket. Man kan trots allt inte spela med de stora grabbarna och tjejerna när man är nybörjare. Alla har varit små och då behövt börja från början. kanske började även de med en sparkcykel för barn.

 

Viktig motion

Vem vet, en sådan där sparkcykel 3 hjul kanske föder ett livslångt intresse. Det kanske bara dröjer några år innan din unge är nere på skateboardbanan och lär sig fler och fler trix på sin sparkcykel. Ytterligare några år senare kanske ni har en världsmästare i familjen. Det vore väl knappast så illa? Om det är bra med prispengar i den sparkcykelsporten vid det laget så har den där sparkcykeln visat sig vara en ganska bra investering.

Men det viktigaste är kanske det som nämndes inledningsvis. Att barnet får en anledning att vara ute och röra på sig. Hederlig motion och frisk luft som alla barn mår susen av. Speciellt när så mycket av vardagen består av stillasittande och skärmtid. Att då ge sig ut på gården med en sparkcykel på tre hjul och sparka loss betyder otroligt mycket på så många plan.