golv

Hur ofta tittar du ner?

Hur ofta tittar du ner?

Har du egentligen tänkt på hur dina golv ser ut och mår? I vilket skick är de och hur de är behandlade eller behöver behandlas? För det är ju faktiskt så att har du ett fin parkettgolv eller rent av ett vackert trägolv så behöver de tas om hand för att leva länge och hålla sig vackra. Börjar ditt fina trä se grått och trist ut eller ser parketten för gul och hemsk ut – kontakta en skicklig golvfirma och fråga om Behandling golv i Stockholm?

 

Anlita erfarna golvläggare

När du anlitar en erfaren golvfirma med gott rykte kan du lugnt luta dig tillbaka och lita på att de ger ditt golv den behandling som behövs. Är du nyfiken och intresserad? Passa då på att fråga massor och lär dig mer om hur ditt golv ska bevaras vackert så länge som möjligt. Ett trä eller parkettgolv bör först slipas och därefter behandlas. Kanske vill du få din parkett ljusare eller mörkare – då kan du välja att addera pigment i den olja eller lack som appliceras. Vad tillåter din budget och vilken stil har du?

 

 

Smak och stil

Förutom din egen smak och stil och vad du tycker är snyggt så bör ju golvets behandling och nya utseende anpassas till det hus du bor i och till övrig inredning. Kanske gör du en totalrenovering av bostaden och byter stil på allt, eller kanske inte. Oavsett hur mycket du kostar på din bostad, anlita en proffsig golvfirma som har trevlig, kunnig och effektiv personal. Be dem titta på ditt golv och komma med en kostnadsfri offert där du kanske får ett par olika förslag på behandling som passar för just ditt golv. Olika färger och olika typer av behandlingar kan skilja en del prismässigt även om du utnyttjar ROT-avdraget på själva arbetet som utförs.