teaterkikare

Kvalitativa teaterkikare

Kvalitativa teaterkikare

Teaterkikare eller Operakikare är en mycket kompakt kikare med lägre förstoring, i regel 3x-4x (jämfört med t.ex. kikare för fågelskådning som har mellan 8-10x) och är avsedd att användas på konserter, teatrar eller operor. De fungerar även utmärkt vid sportevenemang. Se fotbollsmålet på nära håll eller minsta skiftning i ansiktsuttrycken på skådespelarna under en föreställning. 

En kikare är en investering som ska hålla under en lång tid, det är viktigt att det blir rätt! På specialistbutiken för kikare och teleskop, Kikkertland, hittar du ett stort sortiment av kikare i alla möjliga olika utföranden och modeller. De har också alla tillbehör du kan behöva som stativ, reservdelar med mera. Är du det minsta osäker på vad du bör välja är de experter på området som gärna hjälper till med tips och råd. 

Urvalet av teaterkikare på Kikkertland är stort, du hittar allt från enkla små kikare i diskreta färger till mer stilfulla och eleganta i färger och material som känns helt rätt på en teater eller opera. För lite extra finess finns även modeller med en inbyggd liten LED-lampa som gör att du kan läsa programmet utan att störa något annan. Teaterkikare är enkla att använda, de saknar ofta inställningar och har då alltid skärpa. Allt för att du ska kunna njuta av din upplevelse på bästa sätt utan att missa något viktigt. 

Det är enkelt att göra ditt köp online via Kikkertland, men skulle det ändå bli fel går du enkelt in på hemsidan för information om hur du kan ångra ditt köp. Kontakten personalen sker smidigt, surfa in på hemsidan för att läsa mer information om olika kikare, titta på vilka modeller som finns eller kontakta dem via mail eller telefon. Du hittar även kikare för andra ändamål på hemsidan, allt från naturkikare till teleskop och olika tillbehör.