Solcellslampor

Låt trädgården stråla dygnet runt med solcellslampor

Låt trädgården stråla dygnet runt med solcellslampor

Genom att använda solcellslampor blir det lättare att dekorera trädgården med vacker beysning. Det behövs inte samma planering som då man använder sig av eldriven belysning eftersom det inte kräver att man drar sladdar och ska räkna ut avstånd mellan lampan och ett fungerande eluttag. Idag finns det mängder av vackra dekorationer som är soldrivna till trädgården, inte enbart en plastig pinne som ger ifrån sig ett svagt sken. 

Lampor för många olika ändamål

Hos Solarcamp finns ett brett utbud av solcellslampor i form av exempelvis bordslampor, lyktor, facklor, vägglampor, strålkastare och spotlights. Förutom att de har många användningsområden så har de dessutom väldigt tilltalande design som förgyller området där de sitter. Det är viktigt att ha upplysta gångar för att kunna ta sig fram på tomten på ett säkert sätt även då det är mörkt, men det är också trevligt att fylla uteplats och trädgård i ett rent dekorativt syfte.

Skapa en trädgård i din smak

Belysning är något som verkligen kan göra ett utrymme extra trevligt. Med ljusslingor, lyktor, facklor och lampor blir allting så mycket mysigare då mörkret faller och man kan nästan inte få för mycket av det. Belysning i olika färg och form skapar en dynamisk miljö medan enkla lampor kan göra utrymmet väldigt stilrent och funktionellt. Det behöver därmed inte vara speciellt svårt att få en vackert upplyst tomt i den stil man själv tycker bäst om. 

Ett bättre val för miljön

Med solcellslampor behöver man heller inte ha dåligt samvete över onödig strömförbrukning utan kan njuta av att ha en vackert upplyst altan, balkong och/eller trädgård varje kväll. Man behöver inte komma ihåg att slå på eller stänga av sin solcellslampa utan den sköter sig själv helt enkelt. Det gör att man med gott samvete kan fylla tomten med lampor från Solarcamp.