handskar

Mockahandskar är en populär accessoar

Mockahandskar är en populär accessoar

editorial

Det är viktigt att du tar hand om och vårdar dina händer för du behöver dem livet ut. Händer kan bli torra och behöver då smörjas med någon mjukgörande salva. Dina fingrar kan lätt bli kalla under kyliga dagar och då är du i behov att ett par sköna vantar eller handskar. Vilket material som är bäst är svårt att säga då det finns för- och nackdelar med alla material.

En väldigt skön och populär handske är den i mocka och det finns många olika varianter att välja bland. Mockahandskar är väldigt mjuka och sköna att bära och kanske är just denna typ av handske din favorit. En bra egenskap med handskar i mocka är att de är värmeisolerande. Det innebär att handskarna håller dina händer varma under mycket kalla dagar och nätter.

Ett par fina mockahandskar ser till att dina händer inte fryser samtidigt som de gör att du ser elegant ut. Det finns handskar i olika färger så du kan enkelt matcha dem med din övriga klädsel. Du kanske vill ha ett par svarta eleganta mockahandskar eller ett par i rött som en extra färgklick om dina övriga kläder är mer dämpade i tonen. Det finns en färg som passar för alla tillfällen.

 

handskar

 

När kan man använda mockahandskar?

Det finns inget speciellt tillfälle då mockahandskar kan användas. Du bestämmer själv när du tycker att ett par mjuka och sköna mockahandskar passar att bäras. Det kan vara bra att ha några olika sorters vantar och handskar så du alltid har ett par för alla tillfällen. Ibland kanske du vill ha något bara för att hålla händerna varma och en annan gång någonting som är snyggt och elegant. Ett par rejäla och mjuka mockahandskar är aldrig fel att ha tillhands och utbudet är stort, så du kan enkelt hitta just din favorit.