trädfällning Malmö

Omsorgsfull trädfällning i Malmö

Omsorgsfull trädfällning i Malmö

editorial

När ditt träd har växt sig till orimliga proportioner vill du ha bort det från din lilla trädgård. Det går att ordna, men du bör anlita ett proffsföretag, som vet hur man gör. Ett träd måste fällas med stor försiktighet och omsorg, för annars kan det ramla över hus och människor och ställa till skada.

Det där har du kanske tänkt på ett tag, men ju längre du väntar ju större blir ju också trädet. Kontakta en trädfällare som kommer och tar bort både trädet och stubben, så kan du ha den ytan till något annat. Du kanske vill placera en lekstuga där, eller ett växthus. 

Trädexperten kommer till din hjälp

En expert på träd kallas arborist, och de vet hur man beskär ett träd också. Du kanske har flera träd på din tomt och behöver hjälp med beskärning av dem. Med proffsig trädfällning i Malmö får du din trädgård som du vill  ha den.

Träd ska vara vackra, och till prydnad, och de ska inte vara till bekymmer. Det kan ju vara så att du inte längre orkar kratta alla löv och att du därför vill ha bort ett träd. Trädet har kanske växt sig så stort att det skymmer solljuset, och det är inte längre mysigt. 

 

image

Stora träd fälls i sektioner

Tunga och stora träd kan tas ner i etapper, och givetvis har trädfällaren maskiner och verktyg som gör jobbet möjligt. Då riskerar man inga okontrollerade missöden utan trädet försvinner bit för bit. Sedan forslar firman bort det för dig, men kanske vill du ha trädet hugget till ved. 

Du ska inte försöka dig på att fälla stora träd själv, för det innebär olycksrisk. En professionell trädfällare har gjort detta jobb många gånger och på ett metodiskt sätt. Till slut fräser man bort stubben också, och det blir plant och fint i din trädgård.