bolagsavslut

Proffsig hjälp med bolagsavslut

Proffsig hjälp med bolagsavslut

Har ditt företag inte tagit världen med storm så som du hoppades? Eller är det kanske dags för pensionens härliga lata dagar? Oavsett om du önskar avveckla eller sälja ditt bolag, kan det vara skönt att rådfråga någon som kan allt kring bolagsavslut utan och innan. Det är trots allt en hel del att tänka på, kanske framförallt vid en försäljning men också om ett bolag helt ska likvideras. Siffror ska vara i sin ordning, papper likaså och såväl Skatteverket och Bolagsverket, som leverantörer och kunder förväntar sig rätt information. Ta hjälp av t.ex. http://www.jwk.se/ – ett företag med lång erfarenhet av bolagsavslut i Stockholm.

 

En lyckad företagsförsäljning kräver planering

Har du bestämt dig för att sälja ditt bolag, vill du naturligtvis att affären ska bli så lönsam som möjligt samt att de nya ägarna är av rätt skrot och korn för att ta över facklan. Du säljer trots allt något som du förmodligen har jobbat hårt för att bygga upp. En professionell rådgivare kan hjälpa dig med alltifrån att komma i kontakt med seriösa företagsmäklare, till att värdera ditt bolag, se över faktorer kring eventuella anställda samt ta fram en riktigt vass företagspresentation. Blir det skarpt läge, kan det också vara skönt att få hjälp vid förhandlingar och värdering av bud.

 

 

Avveckla med stil

Att likvidera sitt företag är ett stort beslut och inget som görs i en handvändning. Du har alldeles säkert lagt ned både blod, svett och tårar i bolaget och förtjänar såklart att avsluta både på topp och med stil. Vid ett bolagsavslut ska företaget värderas och tillgångarna omvandlas till kapital, som i sin tur ska täcka skulder och förhoppningsvis också räcka till en härlig slant på kontot för samtliga ägare. Låt ett proffs hjälpa dig att få en så bra likvidation som möjligt – smart, bekvämt och tryggt.