vistabel

Rynkor och ålderdom tillhör livet

Rynkor och ålderdom tillhör livet

Att bli gammal är någonting helt oundvikligt förutsatt att man lever ett liv utan yttre omständigheter som påverkar. Det går inte att förhindra åldrandet. Vi har inget annat val än att bli äldre. Med åldern och ålderdomen förändras också vår kropp. Saker och ting börjar hänga mer än vad du är van vid. Men det som kanske är mest fysiskt uppenbart i åldrandet är att du börjar få fler och fler rynkor. Eller de blir snarare synligare med åren än vad de varit tidigare. De flesta hittar du i pannan, men en del gömmer sig och visar sig först när du skrattar och ler.

 

Muskelavslappnande funktion

För en del kan det vara svårt att känslomässigt hantera de ansiktsrynkor som oundvikligen förr eller senare står inför dörren till åldrandet. Då finns det saker som man kan göra för att reducera rynkorna och kanske öka självkänslan. En av de sakerna kan vara att prova läkemedlet Vistabel. Vistabel har en muskelavslappnande funktion vilket resulterar i att förbättra rynkor mellan ögonbrynen, skrattrynkor i ögonkanterna eller när man ler samt de pannrynkor som uppstår när man höjer på ögonbrynen.

 

 

Används vid psykiskt lidande

Vistabel fungerar på så sätt att det injiceras för att blockera nervimpulser till särskilda muskler. Det gör att musklerna förlamas. Missförstå detta dock inte, då det låter mer dramatiskt än vad det är. Det är inte så att dina muskler förlamas för att aldrig mer kunna röras igen. Förlamningen orsakas av att man förhindrar muskelsammandragningar, vilket får effekten att rynkorna reduceras. Vistabel används sällan vid andra fall än när patienten lider ett stort psykiskt lidande med anledning av sina rynkor. Det är med andra ord ingen ”quick fix” av ansiktslyftningskaraktär. Läs gärna på om Vistabel innan du bestämmer dig för om det är någonting för dig. Här kan du läsa mer om Vistabel: https://cicamed.se/.