sexleksaker

Sexleksaker för flinka fingrar

Sexleksaker för flinka fingrar

Fingervibratorer är smidiga hjälpmedel som kan skänka stor njutning. Man kan använda dem själv eller tillsammans med en partner, hursomhelst så lär det bli en skön upplevelse. De kan användas till klitorisstimulering, g-punktsstimulering eller massage över resten av kroppen. Några exempel på härliga fingervibratorer kommer därför här:

Sinful Touch Me Fingervibrator är en vibrator som man trär på fingret. Den är tillverkad i ABS-plast och silikon vilket gör att den känns mjuk och len mot huden. Den är perfekt för klitorisstimulering och har sju olika vibrationsinställningar. Den fulla längden på den här leksaken är 7,2 centimeter och diametern ligger på 2 centimeter.

Baseks Powerful Fingervibrator trär man också på fingret där den sitter stabilt. Även denna vibrator är tillverkad i ABS-plast och silikon för en härlig yta och den har 10 olika vibrationsinställningar som man kan välja mellan. Den passar mycket bra till klitorisstimulering men även att föra in. Längden på den här vibratorn är 7 centimeter och bredden är 2,2 centimeter.

Baseks Fun Fingervibrator är utrustad med små nervkittlande knoppar för fantastisk stimulering utöver de njutningsfulla vibrationerna. Den har en mjuk TPE-yta och är ftalatfri. Längden ligger på 6,3 centimeter och bredden på 3 centimeter. 

Fukyoku Massage Handske är perfekt om man vill ha mer ett finger som stimulerar. Detta är en hel handske med en vibrator i varje finger. Det ger en många fantastiska möjligheter till het njutning, och med 9 000 vibrationer i minuten kommer man att få en fulländad upplevelse som man sent glömmer. Den här fingervibratorn är optimal för både klitorisstimulering, g-punktsstimulering eller massage på vilken kroppsdel som helst. Den är dessutom vattentät så man kan njuta av den ensam eller tillsammans med en partner i duschen.

Samtliga av dessa fingervibratorer samt ännu fler vuxenleksaker hittar man hos Lovebuddy.se. Där kan man även läsa recensioner, hitta sexig inspiration samt helt enkelt lära sig mer om diverse saker kopplat till sex.