vuxenleksaker

Skaffa en strap on dildo

Skaffa en strap on dildo

I sortimentet av vuxenleksaker kan man hitta det mesta, från vibratorer till piskor, sexgungor och analpluggar. Sexdockor och fetischkläder är populära, och man provar sig fram med olika saker för att pigga upp sitt sexliv. Många köper på sig ett litet lager av intressanta saker, som man kan variera mellan allt efter lust och intresse. Har man svårt att bestämma sig för något speciellt, finns det sexspel med kort, som ger olika förslag på vad man ska göra. För många blir det en inspiration till förnyelse. Kanske säger instruktionen att man ska använda en strap on dildo, och då kan man bara plocka fram en ur sitt leksaksförråd.

 

Vem använder en strap on dildo?

En strap on dildo används oftast av en kvinna, eftersom det är en löspenis som man spänner på sig med remmar. Hon vill kanske vara extremt maskulin i något rollspel eller använda den i en lesbisk relation. Den används för penetration, så långt är det ganska klart. Det finns många olika sorter att välja på, och vill man ha ett riktigt stort urval går man in på en hemsida med ett blandat utbud av många olika vuxenleksaker.

 

 

Vilka sorter finns?

Man kan välja bland flera olika utföranden och färger när man ska köpa sin strap on dildo. Det finns mer eller mindre avancerade modeller, en del är till och med dubbla. Det finns också strap on dildos som inte är strap on alls, det vill säga att de har inga remmar. Några modeller har också inbyggd vibrator. Man kan ju köpa flera, och på så vis få ännu mer variation. Som alltid när det gäller vuxenleksaker är det fritt fram för egna användningssätt och fantasier. På en hemsida för sexleksaker finns det mesta. Gå in och titta på de olika modellerna, så hittar du lätt det du själv tycker om.