Gasoltub

Snart är det dags att fylla på med gasol

Snart är det dags att fylla på med gasol

Nu står det inte på förrän den underbara sommaren står för knuten med sina härliga grillkvällar och helger i sommarstugan. Gasolen är verkligen din bästa vän som kan användas till så många olika saker. Grillen är en given del av sommaren och att använda gasol har definitivt sina fördelar. En av dom är att kunna hålla temperaturen så att maten blir perfekt grillad. Att det sen inte blir så mycket grillos är en extra bonus som inte är helt fel. Men användningsområdena slutar inte där. Varför inte njuta av sommarens senare timmar med en terrassvärmare. Lägg sedan till några produkter som jagar bort myggen och du får kvällar som sent ska glömmas.

 

Hur fungerar egentligen gasol?

Givetvis måste man vara försiktig när man använder gasol. Det är viktigt att förvara en gasoltub stående. När du använder den vid grillning så är det viktigt att tänka på att inte placera den under grillen utan alltid vid sidan om. När man fått slut på sin gasol så kan man bara åka till sin försäljare och byta tuben mot en ny. Men man ska komma ihåg att man bara kan byta mot en likadan tub av samma märke. Så länge man har med en tom tub blir det ingen extra kostnad.

 

 

Miljötänk

Vissa företag som säljer gastuber tänker idag ett steg längre. För endel är det viktigt att värna om miljön. Ett sätt är att köpa in biogas för att sänka CO2 vid produktion. Något som kan vara värt att tänka på när man väljer sin gasol produkt. På så sätt kan man värna om miljön både direkt och indirekt. Det är något att skryta med för grannarna på grillfesten. Passa också på att slänga in lite diskret att du tar bort ogräs på terassen med gasol vilket bidrar till mindre gift i grundvattnet.