hotell

Upptäck Gävle och bo på mysigt Bed and Breakfast

Upptäck Gävle och bo på mysigt Bed and Breakfast

Upptäck Gävle och bo på mysigt Bed and Breakfast

Hotel Avenyn http://hotelaveny.eu/ är en idealisk plats för dig som vill koppla av och upptäcka allt som Gävle har att erbjuda! Detta mysiga B&B ligger inbäddat i en fridfull miljö, men bara några minuter från dina önskade sevärdheter, och erbjuder varm gästfrihet med bekväma sängar och en mängd bekvämligheter så att du känner dig som hemma.

Deras vänliga personal finns tillgänglig dygnet runt om du behöver hjälp under din vistelse och ser till att allt stiger upp till förväntningarna för en trevlig upplevelse – stressfri inkluderat! Så om det är bekvämlighet och komfort du söker när du besöker Gävle har Hotel Avenyn precis vad du behöver.

Hotell

Både mindre och större rum

det finns ett urval av faciliteter att välja mellan – inklusive gratis WiFi, gratis parkering och TV på rummet. Njut av din morgonfrukost som tillagas i deras restaurang på plats, det perfekta sättet att få energi för en dag med sightseeing eller shopping i Gävle centrum.

Deras bekväma läge gör att du enkelt kan nå många kulturella attraktioner och lokala sevärdheter som Gävle slott, Gästrike-Hälsinglands museum och Söderport shoppingcenter. Hotel Avenyn är det perfekta hemmet utanför hemmet för att utforska allt som Gävle har att erbjuda! Så boka din vistelse på Hotel Avenyn idag och börja utforska Gävle redan idag!

Bed and brekfast – ett bra alternativ

Varför inte bo i ett Bed and Breakfast? Du kommer att känna dig som hemma eftersom du får en personlig upplevelse som överträffar den opersonliga atmosfären på ett hotell. Du får inte bara alla de bekvämligheter som följer med en egen privat lägenhet, utan du blir också betjänad av deras uppmärksamma personal samtidigt som du träffar fascinerande människor från olika kulturer. Ett Bed and Breakfast är definitivt ett idealiskt val om du letar efter något mer än bara ett annat ställe att bo på.