badrumsrenovering

Utför hållbar badrumsrenovering i Karlstad

Utför hållbar badrumsrenovering i Karlstad

editorial

Att renovera sitt bardum är något man kan göra både för att fräscha till och uppdatera sitt hem eller för att det helt enkelt måste göras för att det ska kunna fortsätta vara funktionsdugligt. Det är viktigt att ha ett välfungerande och fräscht badrum eftersom det annars kan orsaka skador i fastigheten och dessutom höjer det värdet på bostaden. Inför en badrumsrenovering är det klokt att ha en bra plan på vad man vill ha gjort samt anlita duktiga hantverkare som kan sköta jobbet så att resultatet blir snyggt, korrekt utfört och hållbart.

Genom att anlita proffs sparar man i regel både tid och pengar i längden

Anledningen till att man bör anlita duktiga hantverkare är bland annat för att arbetet blir snyggare utfört och det tar oftast kortare tid att ta sig från start till mål i projektet. Gör man det själv eller anlitar en oseriös firma på grund av att man vill hålla nere kostnaderna så kan det stå en betydligt dyrare i längden.

pastedGraphic.png

Det är jätteviktigt att allt blir korrekt installerat samt att rummets golv, väggar och tak ska klara av de påfrestningar som rummet utsätts frö dagligen i form av vatten och fukt. Planerar man till exempel att göra en badrumsrenovering i Karlstad så kan man vända sig till Värmlands Plattsättning.

Smidig helhetslösning med Kakel i Värmland

Värmlands Plattsättning sätter kakel och/eller mosaik i kök, badrum och andra våtutrymmen. De hjälper även till att sätta klinker på golvutrymmen och är med från start till färdigt projekt. Det mesta sköter de själva, resten gör deras samarbetspartners. Som helhetsleverantör ser Värmlands Plattsättning till att jobbet blir gjort i ett svep så att det orsakar så lite störning som möjligt för kunderna. Efter ett kostnadsfritt hembesök skickar Värmlands Plattsättning offert med fast pris där flytspackling, tätning, fix och fog, samtliga detaljer och kostnad för elektriker samt rörmokare ingår.