Air Wick

Väldoftande och ren inomhusmiljö

Väldoftande och ren inomhusmiljö

Eftersom man tillbringar så pass mycket tid i sitt hem är det klokt att göra en översyn över hurdan luften egentligen är inomhus. Kontrollera att alla ventiler är rena och öppna och vädra ut ordentligt då och då genom att öppna fönster på vid gavel. Det är också viktigt att ha en ordnad och regelbunden städning där man avlägsnar damm och skräp, som annars påverkar luften inomhus. Tänk då på de ytor som man inte ser som ovanpå skåp, men som blir dammsamlare som sedan väller ut över alla andra ytor vid minsta vindpust.

 

Unna sig något gott

Att unna sig något gott behöver inte bara betyda något att äta eller dricka utan det kan även betyda något som doftar gott. Air Wick är en av de doftspridare som man kan placera där man känner att man önskar lite extra god doft, som till exempel i badrummet. Men varför inte också placera en Air Wick i sovrummet och varenda gång man ska sova så trycker man en gång för att sedan sjunka in i ljuva drömmar omgiven av fräsch och god doft. Det ger känslan av att varje kväll somna i nytvättade lakan med en fräsch blombukett på nattduksbordet.

 

 

Endast fantasin sätter gränser

Air Wick, eller liknande system för spridning av väldoft, hamnar traditionellt i badrummet men användningsområdena är oändliga. Garderoben är en plats där det ofta luktar lite gammalt efter ett tag. Varför inte sätta en doftspridare på insidan av garderobsdörren och varje gång man stänger dörren så trycker man till, och får därmed en väldoftande garderob. Garaget brukar vara en plats där det luktar bensin och starka dofter från andra vätskor och material. Ett tryck och garaget blir en sommaräng istället. Halvmuggiga källare eller vindar, där det ofta blir instängt och tråkigt. Ett tryck på Air Wick och det blir genast mer hemtrevligt.