spa

Besök ett spa i Tällberg

Besök ett spa i Tällberg

Frisk luft, vacker natur och det bästa av alla årstider – det är vad du får när du besöker ett spa i Tällberg. Ibland kan det räcka med att bara resa iväg på ett spa under en dag, ett dygn eller en helg. Men du kan också välja att kombinera din tid på ett spa med andra aktiviteter. Det blir extra härligt att krypa ner i en varm pool, eller njuta av en spa-behandling, när du har vandrat ett par timmar eller åkt skidor i isande snö.

Kan det rimligen vara något som slår att först åka Vasaloppet och sedan tillbringa ett par dagar på spa, för återhämtning och som en present till dig själv? Eller varför inte överraska din partner, vän eller släkting med att ta in på ett spa direkt efter målgången i Mora? Det där med överraskningar är alltid välkommet, speciellt när det rör sig om något som alla behöver. Nämligen avkoppling och att bli omhändertagen lite extra.

 

Res långt eller kort

Idag är det mycket populärt att åka till ett spa, och det finns oftast någon typ av spa-avdelning på de flesta hotell. För antingen det är ett stort spa med många olika pooler och bastun, eller ett litet spa med endast en relax och en bastu, så gör ordet något med såväl kropp som själ. Det är en plats där du ska lägga undan mobilen och alla måsten, för att enbart njuta och ha det bra. En plats där du visar dig själv att du tar hand om dig.

Men om du får möjlighet så passa gärna på att ta någon trevlig spa-behandling också. Det kan vara en massage, fotvård eller ansiktsbehandling. Något som lyfter upp dig till ännu högre nivå och som kommer ge goda svallvågor under lång tid framöver. Så glöm inte att unna dig ett spa-besök!