Körplåt

Ett gupp på vägen löser du lätt med en körplåt

Ett gupp på vägen löser du lätt med en körplåt

editorial

Efter en lång arbetsdag kör du längs grusvägen som leder fram till ditt hus. Du är lite trött och tänker att det ska bli gott med en kopp kaffe. Med bara ett par hundra meter kvar innan du är hemma dunsar det till i bilen. Du har – återigen – kört ner i den stora gropen som bildats på vägen under vintern. Du muttrar för dig själv.

Det dröjer ytterligare ett par veckor innan någon kan komma och få ordning på hålet. Väl hemma sätter du dig på huk och kikar under bilen. Det ser ut som om den klarade sig utan skador. Men hur många sådana smällar kan den ta emot? Du vet att det finns en lösning, det gäller bara att få dit den.

För privatpersoner och företagare

Hål och gropar kan vara irriterande störningsmoment oavsett om du stöter på dem i privatlivet eller i ditt arbetsliv. Som maskinförare vet du hur tråkigt det är att mötas av ilskna markägare och hur mycket extrajobb det medför att behöva återställa marken när det redan har bildats stora hål och gropar. 

Men det finns en enkel lösning: en körplåt. En stor skiva av plåt som kan användas för att täcka hål och gropar, men också för att skydda marken om du kör med tunga maskiner på den. 

image

Din vän på en gropig väg

En körplåt kan användas om och om igen och är en prisvärd och tidsbesparande investering. Väljer du att handla från ett företag vars material kommer från CE-godkända leverantörer kan du dessutom vara säker på att produkten uppfyller hälso-, miljö- och säkerhetskrav inom EU. 

Företaget Steelpro, till exempel, har över 25 års erfarenhet av att arbeta inom stålbranschen. Hos dem kan du både köpa och hyra körplåtar. Besök hemsidan http://www.steelproab.se/  för direktkontakt och mer information om hur de kan hjälpa just dig.