Ventilation Södertälje

Se efter hälsan med optimerad ventilation i Södertälje

Se efter hälsan med optimerad ventilation i Södertälje

Allt fler av oss börjar ta ansvar för vår egen hälsa. Kanske framför allt nu under dessa pandemiska tider då det känns som om att hälsoråden mellan FHM och regeringen verkar vara en aning splittrade. Man inser att det är upp till en själv att läsa på och börja väga riskerna av det som vi går igenom just nu.

Genom detta upptäcker många av oss tillskott som C-vitamin, D-Vitamin och zink för att boosta vårt immunförsvar.

Luften som vi andas

Det gäller förstås även att optimera andra förhållanden i våra liv. Flera av oss bor eller arbetar i äldre byggnader där luftkvaliteten inte är särskilt bra. Genom att få hjälp med ventilation i Södertälje så kan vi se till att den luft som vi dagligen fyller våra lungor med är frisk och hälsosam för oss.

Andra steg som vi alla kan göra är att minska mängden plast i våra liv. Speciellt sådant som vi kanske använder till varma vätskor och varm föda. Plasten kan nämligen läcka ut när det kommer i kontakt med fettet i maten eller i drycken. När vi sedan inmundigar denna så hamnar den i våra kroppar.

Idag föds barn som redan har gifter i sina kroppar – ämnen som de har fått i sig av sina föräldrar. Det gäller med andra ord att vara på sin vakt med vad vi sätter i oss.

Vissa människor tar till metoder som att fasta för att låta kroppen göra sig av med allt skräp som den har lagrat. Detta kräver naturligtvis att man är påläst och fastar på ett säkert sätt. Ofta kan det därför vara enklare att se till att saker som luft- och vattenkvalitet och miljön omkring oss är så fri från toxiner som möjligt.

De nya möjligheterna till distansarbete gör också att vi numera inte behöver röra oss så mycket i städerna där vi andas in avgaser och annat. Inget ont som inte för något gott med sig.